Home Entertainment De 7 leukste Kerstfilms op Netflix

De 7 leukste Kerstfilms op Netflix

695
0
De 7 leukste Kerstfilms op Netflix

Zoals het er nu voor staat wordt het dit jaar weer bankhangen met Kerst. Geen nood, een staycation kan ook heel leuk zijn. Geniet samen met je gezin of partner van de 10 leukste Kerstfilms op Netflix.

 

Kerstvakantie genieten in eigen huis

Alhoewel we ernaar verlangen om de vakantie buiten de deur door te brengen en bij voorkeur in het buitenland is de kans heel groot dat je dit jaar net als vorig jaar gewoon moet genieten van kerstvakantie in eigen huis. Op zich is dat natuurlijk niet erg, want ook thuis kun je genieten van de welverdiende vakantie. Vervelen is er absoluut niet bij en mocht de verveling toch toeslaan, bijvoorbeeld bij je kinderen dan kun je deze activiteiten met ze doen. Leuke activiteiten die niet weersafhankelijk zijn.

Afhankelijk van de maatregelen kun je het thuis rondhangen en genieten natuurlijk ook afwisselen met dagjes uit. Wat dacht je van een dag spetteren en glijden in één van deze te gekke zwembaden? Bij mooi weer kun je ook een wandeling maken in één van de 21 natuurparken van Nederland. Tot slot kun je ook nog voor kiezen om gewoon thuis te blijven om te bingewatchen. En wat is er leuker dan kerstfilms kijken op Netflix?

 

De 7 leukste Kerstfilms op Netflix

Elk jaar doet Netflix zijn uiterste best om leuke en nieuwe titels voor Kerst uit te brengen. Dit jaar hebben zij zich overtroffen met maar liefst 17 nieuwe Kerstfilms. Speciaal voor jou selecteerde ik de 7 leukste Kerstfilms op Netflix.

 

1. Father Christmas is back

Kerst is de tijd bij uitstek om te genieten samen met je gezin. Maar in dit gezin loopt dat net iets anders, wanneer de vader van vier zussen na lange tijd plotsklaps voor de deur staat. Konden de zussen het al niet zo goed met elkaar vinden, met hun vader erbij lijkt het alleen maar ingewikkelder te worden.

 

2. A Castle for Christmas

Kerst is de tijd voor romantiek en dat is precies wat je kunt verwachten met deze film die in december uitkomt. De Amerikaanse auteur Sophie vliegt tijdens de feestperiode naar Schotland om het kasteel van haar familie te zien. Daar komt ze niet alleen tot de ontdekking dat het kasteel te koop is, maar ook een bijzondere of beter gezegd aparte eigenaar heeft met bijzondere voorwaarden voordat ze het kasteel mag kopen.

 

3. De familie Claus 2

In het rijtje met Kerstfilms op Netflix mag ook het vervolg van de Nederlandse kerstfilm de familie Claus 2 niet ontbreken. Deze leuke familie kerstfilm draait om de jonge Jules die het jaar ervoor met Kerst zijn vader is verloren. Voor hem reden genoeg om geen Kerst meer te vieren. Maar alles verandert als hij per ongeluk een sneeuwbol van zijn grootvader te pakken krijgt en terecht komt bij zijn overgrootvader Noël. Daar blijkt dat hij de opvolger is van de Kerstman himself.

 

4. Love Hard

Love Hard is ook een romantische Kerstfilm, al zou je dat op het eerste gezicht niet denken. De film draait om een journaliste die probeert de man met wie ze online date te verrassen. De verrassing loopt echter totaal anders dan gehoopt als ze erachter komt dat ze gecatfisht is. Gelukkig is het een feel good movie met een goed einde 😉

 

5. The Princess Switch 3: Romancing the Star

In 2018 was the Princess Switch één van de populairste Kerstfilms van het jaar. Dit jaar is alweer het derde deel uitgebracht. In deel 3 van The Princes Switch draait alles om het terugbrengen van de gestolen Kerstrelikwie. Om dit te kunnen doen hebben evenbeelden Margaret en Stacey de hulp nodig van niemand minder dan Fiona en haar ex.

 

6. A California Christmas 2: City Lights

Ook bij deze film draait het weer om een vervolg van een eerder verschenen Kerstfilm. Het verhaal gaat over Callie en Joseph die inmiddels een jaar verder zijn en samen een melkveebedrijf en wijnmakerij runnen. Helaas lijkt aan hun geluk een einde te komen wanneer Joseph voor familieverplichtingen en zaken terug moet keren naar de stad.

 

7. A 1000 km de la Navidad

Als je (net als ik) van Spaanse series en films houdt dan is deze film die uitkomt op Kerstavond zeker een aanrader. Als een auditor met een grote hekel aan Kerst naar een kleine stad gestuurd wordt zorgt dat voor botsingen en wordt hij zelfs uitgemaakt voor de Grinch. Gelukkig ontmoet hij een vrouw die er alles aan wil doen om zijn mening rond Kerst drastisch te veranderen. Of haar dat ook gaat lukken moet natuurlijk nog blijken.

Je kunt de trailer alvast bekijken op Netflix

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here