Home Over ons

Over ons

Welkom op onze website, waar we je graag de leukste tips geven voor een thuisvakantie. Genieten van de welverdiende vakantie in eigen land. Met tips voor een dagje uit, lekker eten en drinken, maar ook entertainment. Ook tips voor huis en tuin vind je hier.

 

Wie zijn wij

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja en naast het feit dat ik fulltime moeder ben van twee volwassen kinderen werk ik als freelance content schrijver. In de loop der jaren heb ik ruim 6000 teksten geschreven naar volle tevredenheid van al mijn klanten.

Als content schrijver ben ik zeer gevarieerd bezig en schrijf ik zowel SEO gerichte artikelen, als reviews, persartikelen, productbeschrijvingen, kortom alles op het gebied van content. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK (75157543)onder de naam Writingwizards. Onder dit bedrijf vallen al mijn activiteiten als SEO tekstschrijver, maar ook mijn websites.

Oorspronkelijk ben ik begonnen op een algemeen platform, waarna ik een eigen website heb gemaakt met tips om zelf dingen te maken (deze website is inmiddels niet meer actief). Deze website was uiteindelijk de aanzet voor mijn lifestyle magazine tipsvoorjou.com en nu alweer mijn derde website: staycationeigenland.nl.

 

Als ons schema het toelaat zullen wij elke dag een nieuw artikel plaatsen. Mocht je benieuwd zijn naar mijn andere websites? Deze vind je hier: tipsvoorjou.com en tipsvoormama.nl.

We wensen je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om onze disclaimer door te nemen?

 

Ps: bedrijven mogen ten allen tijde contact met me opnemen voor het schrijven van content, het inrichten van een website of het opstellen van berichten voor sociale media. Ook voor het reviewen van producten, een leuk restaurant of een dagje uit in eigen land mag contact met ons opgenomen worden per mail: [email protected]

 

Perspakketjes mogen gestuurd worden naar:

Staycationeigenland

Tnv Anja Wartelsteiner (tipsvoorjou)

Landgraafstraat 48

6845 EC Arnhem

 

Houd er wel rekening mee dat ik alleen reviews schrijf van producten die mij echt aanspreken en dat ik altijd eerlijk ben in mijn reviews.