Home Samenwerken

Samenwerken

Heb je interesse in een samenwerking? Wil je dat ik schrijf over een nieuw, innovatief product, een ervaring of review? Laat het me weten, in mijn online magazine voor thuisblijvers is ruimte voor de meest uiteenlopende producten, ervaringen, uitstapjes, diensten, hotspots en alles dat past bij een vakantie in eigen land.

 

Staycationeigenland: het magazine voor je thuisvakantie

De blog is in november 2016 online gegaan en nog steeds groeiende. In november 2017 heb ik alles op de schop gegooid en de blog o.a. voorzien van een nieuw logo. Vanaf 1 juli 2019 valt deze website onder mijn bedrijf Writingwizards. Hierdoor ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het volgende nummer: 75157543.

Omdat het runnen van een goedlopende blog nu eenmaal veel tijd en geld kost, sta ik open voor betaalde samenwerkingen in de breedste zin van het woord. Houd er wel rekening mee dat ik als BTW plichtig (BTW nummer: NL002202509B24) wordt gezien en BTW bereken als er een betaalde samenwerking aangegaan wordt.

 

Mogelijkheden samenwerkingen

Voordat je een samenwerking met mij aangaat ben je waarschijnlijk benieuwd wat ik zelf te bieden heb. Bij een samenwerking kan ik het volgende aanbieden (afhankelijk van de waarde):

  • Blogpost die voldoet aan SEO standaard (inclusief keywords die belangrijk zijn)
  • Afhankelijk van de voorwaarde een blogpost van minimaal 500 – 600 woorden
  • Ik kan de blog op social media promoten
  • Plaatsen van foto’s op Instagram met #linkinbio verwijzend naar geschreven artikel
  • Een combinatie van bovenstaande mogelijkheden
  • Speciale kortingen aanbieden aan mijn lezers

Hieronder vind je een kleine opsomming van de mogelijkheden op het gebied van samenwerken met bedrijven.

Barterdeal

Een barterdeal is een samenwerking waarbij de blogger een product toegestuurd krijgt en deze hierover een review schrijft. Het product mag de blogger houden.

Een combideal is een barterdeal waarbij een product onder een bepaalde waarde gecombineerd wordt met een betaling. Het is daarbij ook mogelijk om lezers een korting aan te bieden via een code.

Houd er rekening mee dat het reviewen en testen van producten tijd in beslag neemt, aangezien ik mijn lezers graag een eerlijke en gedegen mening wil geven.

Persreizen in eigen land

Een staycation wordt alleen een succes als de muren niet op je afkomen. Daarom ben ik op zoek naar allerlei samenwerkingen in Nederland. Dat mogen dagjes uit in eigen land zijn of een bezoek aan een bepaalde stad, evenement of een restaurant. Zoals op mijn blog te zien is schrijf ik alleen over reizen in eigen land, want ook Nederland heeft veel te bieden.

 

Advertorial

Het is natuurlijk ook mogelijk om een advertorial op mijn blog te plaatsen. Hierbij zorgt de adverteerder zelf voor een tekst die bij mij aangeleverd wordt. De tekst wordt geredigeerd en na afstemming met de adverteerder op de blog geplaatst.

 

Link plaatsen

Een artikel gevonden waar jouw link goed bij past? Er kunnen ook  1- 2 links in reeds bestaande artikelen geplaatst worden. Het betreffende artikel wordt daarna ook nog eens extra onder de aandacht gebracht op social media.

 

Persbericht

Als de inhoud aansluit op de website kan een persbericht geplaatst worden.

 

Wat kun je verwachten?

Sinds 2011 ben ik bezig met het schrijven van content voor grote bedrijven (KLM, Zalando, van Haren, Bouwbestel en nog veel meer). Met ruim 6.000 geschreven teksten en het helpen inrichten en opstellen van complete websites heb ik ruime ervaring in het schrijven van SEO gerichte artikelen.

Het schrijven voor eigen websites doe ik inmiddels ook alweer een aantal jaren.  Natuurlijk krijg je voor of na plaatsing van een artikel de link toegestuurd.

Foto’s van reviews worden altijd door mezelf of mijn dochter gemaakt.

Bij een samenwerking doe ik het volgende:

  • Ik schrijf een artikel van minimaal 500 woorden
  • Indien ik een product ontvang maak ik er foto’s van die ik bij het artikel plaats (dat geldt natuurlijk ook voor persreizen, dagjes uit, diensten)
  • De foto’s worden met #linkinbio (verwijzend naar artikel) gedeeld op Instagram
  • Artikel wordt na publicatie gedeeld op Facebook

 

Samenwerkingen

De eerste samenwerking is een feit en dat terwijl de website pas sinds halverwege juni 2021 live is! Inmiddels heeft de website binnen 3 weken bijna 1.500 bezoekers getrokken. Hieronder vind je alle bedrijven waarmee ik samen heb gewerkt:

Mocht je intussen benieuwd zijn hoe ik verder te werk ga, neem dan een kijkje op tipsvoorjou.com of tipsvoormama.nl. Hier heb ik al met heel veel verschillende bedrijven samengewerkt, altijd naar volle tevredenheid.

 

Contact

Voor vragen en samenwerkingen kun je vrijblijvend contact met mij opnemen per mail: [email protected] of telefoon: 06 84533530 (op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur).